Ponad 12 lat na rynku

"MOTO-TOP" S.C. Adam Dukała, Katarzyna Kulig

Motocykle używane z gwarancją
Profesjonalny serwis.

Polityka prywatności

1. Postanowienia ogólne

Niniejsze zasady polityki prywatności obejmują wszystkiej serwisy, których właścicielem jest firma Moto-Top S.C. Adam Dukała, Katarzyna Kulig, zwaną dalej Moto-Top S.C. Firma zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Korzystanie ze strony www.moto-top.pl jest równoznaczne z akceptacją przedstawionych Zasad poufności.


2. Gromadzone dane osobowe

Aby firma mogła udzielać odpowiedzi na pytania użytkowników, spełniać ich prośby, odpowiadać na zapytania ofertowe oraz informować klientów o nowych ofertach, towarach, usługach i promocjach, może zachodzić potrzeba zapytania o dane osobowe takie, jak: imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu. Dane te najczęściej zbierane są za pomocą formularzy. Nie podanie tych danych może uniemożliwić korzystanie z części usług oraz nabywanie produktów oferowanych przez firmę. Firma Moto-Top S.C. może skontaktować się z daną osobą w celu uzyskania dodatkowych informacji wymaganych do pełnej obsługi zamówienia lub prośby.

Na stronie www.moto-top.pl oprócz informacji osobowych mogą być zbierane niektóre informacje techniczne dotyczące użytkownika takie, jak: używany protokół internetowy, system operacyjny, typ przeglądarki, liczba odwiedzin witryny oraz adresy odwiedzanych stron internetowych w celu prowadzenie statystyk oglądalności strony. Automatycznie zbierane dane nie mają charakteru danych osobowych. Firma może przekazywać zaufanym stronom trzecim statystyki zbiorcze dotyczące klientów, sprzedaży, liczby odwiedzin oraz inne informacje związane z tą witryną, które nie umożliwiają identyfikacji użytkowników.


3. Bezpieczeństwo danych

Moto-Top S.C. przestrzega zasad Ustawy o ochronie danych osobowych i dołoży wszelkich starań w celu zachowania poufności danych swoich klientów. Dane personalne, czy adresowe nie będą przekazywane żadnym innym podmiotom. Klienci serwisu www.moto-top.pl mają prawo wglądu do swoich danych osobowych, ich modyfikacji oraz usunięcia w każdej chwili.


4. Subskrypcja bezpłatnych newsletterów

Warunkiem otrzymywania bezpłatnego newslettera serwisu www.moto-top.pl jest podanie w odpowiednim formularzu adresu e-mail, który automatycznie zostanie dodany do listy mailingowej. Każdy z zarejestrowanych użytkowników newsletter'a ma prawo w dowolnym momencie zmienić lub usunąć swoje dane.


5. Postanowienia końcowe

W przypadku dodatkowych pytań dotyczących Polityki Prywatności, prosimy o kontakt pod adresem biuro@moto-top.pl.

Motocykle w ofercie:

motocykl Yamaha DT 50 R Krajowy

Yamaha DT 50 R Krajowy

2009 r., 2 245 km

Cena: 8 500 zł

Zobacz szczegóły »

motocykl Honda CMX 250C Rebel na A2

Honda CMX 250C Rebel na A2

1999 r., 14 630 km

Cena: 7 400 zł

Zobacz szczegóły »

motocykl Honda CB 250 TwoFifty

Honda CB 250 TwoFifty

1996 r., 6 153 km

Cena: 6 900 zł

Zobacz szczegóły »

motocykl Yamaha FZS 600 S Fazer

Yamaha FZS 600 S Fazer

2000 r., 26 678 km

Cena: 10 900 zł

Zobacz szczegóły »

Wymień motocykl

Jeśli stwierdzisz, że nie kupłeś u nas właściwego dla siebie modelu, albo jego moc już nie jest wystarczająca, możesz go wymienić lub oddać w komis!
Skontaktuj się z nami >>