Ponad 12 lat na rynku

"MOTO-TOP" S.C. Adam Dukała, Katarzyna Kulig

Motocykle używane z gwarancją
Profesjonalny serwis.

Polityka prywatności

1. Postanowienia ogólne

Niniejsze zasady polityki prywatności obejmują wszystkiej serwisy, których właścicielem jest firma Moto-Top S.C. Adam Dukała, Katarzyna Kulig, zwaną dalej Moto-Top S.C. Firma zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Korzystanie ze strony www.moto-top.pl jest równoznaczne z akceptacją przedstawionych Zasad poufności.


2. Gromadzone dane osobowe

Aby firma mogła udzielać odpowiedzi na pytania użytkowników, spełniać ich prośby, odpowiadać na zapytania ofertowe oraz informować klientów o nowych ofertach, towarach, usługach i promocjach, może zachodzić potrzeba zapytania o dane osobowe takie, jak: imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu. Dane te najczęściej zbierane są za pomocą formularzy. Nie podanie tych danych może uniemożliwić korzystanie z części usług oraz nabywanie produktów oferowanych przez firmę. Firma Moto-Top S.C. może skontaktować się z daną osobą w celu uzyskania dodatkowych informacji wymaganych do pełnej obsługi zamówienia lub prośby.

Na stronie www.moto-top.pl oprócz informacji osobowych mogą być zbierane niektóre informacje techniczne dotyczące użytkownika takie, jak: używany protokół internetowy, system operacyjny, typ przeglądarki, liczba odwiedzin witryny oraz adresy odwiedzanych stron internetowych w celu prowadzenie statystyk oglądalności strony. Automatycznie zbierane dane nie mają charakteru danych osobowych. Firma może przekazywać zaufanym stronom trzecim statystyki zbiorcze dotyczące klientów, sprzedaży, liczby odwiedzin oraz inne informacje związane z tą witryną, które nie umożliwiają identyfikacji użytkowników.


3. Bezpieczeństwo danych

Moto-Top S.C. przestrzega zasad Ustawy o ochronie danych osobowych i dołoży wszelkich starań w celu zachowania poufności danych swoich klientów. Dane personalne, czy adresowe nie będą przekazywane żadnym innym podmiotom. Klienci serwisu www.moto-top.pl mają prawo wglądu do swoich danych osobowych, ich modyfikacji oraz usunięcia w każdej chwili.


4. Subskrypcja bezpłatnych newsletterów

Warunkiem otrzymywania bezpłatnego newslettera serwisu www.moto-top.pl jest podanie w odpowiednim formularzu adresu e-mail, który automatycznie zostanie dodany do listy mailingowej. Każdy z zarejestrowanych użytkowników newsletter'a ma prawo w dowolnym momencie zmienić lub usunąć swoje dane.


5. Postanowienia końcowe

W przypadku dodatkowych pytań dotyczących Polityki Prywatności, prosimy o kontakt pod adresem biuro@moto-top.pl.

Motocykle w ofercie:

motocykl Suzuki GSF / Bandit 1200 S

Suzuki GSF / Bandit 1200 S

2002 r., 15 878 km

Cena: 13 900 zł

Zobacz szczegóły »

motocykl Ducati Scrambler Urban

Ducati Scrambler Urban

2015 r., 6 321 km

Cena: 36 500 zł

Zobacz szczegóły »

motocykl Honda CB 500 pełna osłona

Honda CB 500 pełna osłona

1995 r., 30 292 km

Cena: 7 900 zł

Zobacz szczegóły »

motocykl Suzuki GSF / Bandit 1250 SA

Suzuki GSF / Bandit 1250 SA

2009 r., 6 282 km

Cena: 23 500 zł

Zobacz szczegóły »

Wymień motocykl

Jeśli stwierdzisz, że nie kupłeś u nas właściwego dla siebie modelu, albo jego moc już nie jest wystarczająca, możesz go wymienić lub oddać w komis!
Skontaktuj się z nami >>